Életmód
Szponzorált tartalom

Varázsold magadra az ünnepi hangulatot ezzel az óracsaláddal (x)

Ha hasznos, divatos és személyre szóló ajándékot keresel szeretteidnek, akkor minden bizonnyal a karóra az egyik első gondolatod. Azonban saját karácsonyi kívánságlistádról sem szabad megfeledkezned, hiszen a kiváló német minőségű Zeppelin óramárka női vonalon is hatalmas választékot kínál. Most már öt óracsaládban is megtalálhatod a stílusodhoz leginkább illő darabot.

A Zeppelin legújabb exkluzív női kollekcióját egy brit újságíró, Grace Marguerite Lethbridge ihlette, az első hölgy, aki léghajó fedélzetén utazta körül a világot.

A Grace Lady család különleges ismertetőjegye a számlapon megjelenő rombikus mintázat, amire pillantva máris elfog egyfajta nosztalgikus érzés, az ezüst vagy rozé arany nemesacél csatnak köszönhetően pedig szinte visszarepít a múltba.

Azonban akkor sem kell aggódnod, ha inkább az extravagáns stílusodat szeretnéd hangsúlyozni, hiszen a Grace Lady család modelljei bőrszíjjal is elérhetők többféle színben, kifejezetten a fiatalabb generáció számára.

Személyes kedvencünk ez a fekete bőrszíjas, fekete számlapos modell. Sötét színének köszönhetően bármivel viselheted, remekül mutat egy klasszikus fekete-fehér vagy business casual szettel, de egy színes, csillogó ünnepi öltözethez is kitűnő választás.

Bármelyik dizájn mellett is döntesz, egy valami biztos, ez a kollekció amellett, hogy kihangsúlyozza nőiességedet, időtlen eleganciát is kölcsönöz viselőjének. Az évvégi szezonban pedig mindenki szeret egy kicsit tündökölni, legyen szó akár egy karácsonyi családi összejövetelről, akár egy fergeteges szilveszteri partiról.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top