Életmód

Imádni fogjátok a cicát, aki kettős életet él!

A macskák szeretik a függetlenséget. Na de ennyire?

Egy mexikói család nemrég felfedezte, hogy cicájuk kettős életet él, vagyis van egy másik otthona, sőt másik neve is. A macskák persze szeretnek függetlenek lenni, de Pixi mintha egy kicsit túllőtt volna a célon. Kiderült, hogy hosszabb kimaradásai mögött egyáltalán nem a vadászat vagy egyéb szokásos macskakalandok állnak, hanem egy másik, titkos élet

Facebook

Titkára egyébként úgy derült fény, hogy egyik nap nyakában egy új nyakörvvel tért haza. Egy Facebook-bejegyzésében az egyik gazdi, Mary Barra leírta, hogy miután fény derült Pixi kettős életére, egy darab papírt biggyesztett a nyakörvére a következő felirattal: „A neve Pixi, azt hiszem, két otthona is van.” Kicsivel később a macska újra megjelent, nyakörvében a válaszüzenettel: „Mi itthon Huarache-nek hívjuk. Üdv! A cica másik szülei.”

Egészen a múlt hónapig Pixi/Harache volt az egyetlen kommunikációs csatorna a két család között, folyamatosan így üzengettek egymásnak.

(odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top