Életmód

Nem szégyelli testét a hatgyerekes „hippi” anya

Az anya a természetesség híve, gyerekeit is csak heti három alkalommal fürdeti.

Az ausztrál anyuka, Constance Hall – aki nemrég elárulta, csak heti három alkalommal fürdeti meg a gyerekeit – sminkmentesen és félpucéran is lefotóztatja magát, minden filter nélkül, a maga hús-vér valóságában.

Constance Hall / Facebook

Constance fotóival teljesen szembemegy az elvárt mamaideálnak, folyamatosan viccelődik saját kinézetén is. Persze régebben ő is adott magára, csak aztán felhagyott a kifilterezett fotók posztolásával, mert, mint mondja, annyi vakolatot tett fel magára egy Instagram-fotó kedvéért, hogy a gyerekei azt hitték, ő az új dada.

Az ominózus képen, melyet 1,3 millió követőjével osztott meg, a férje alsógatyájában látható, épp úszni készül egyik gyerekével. A követőinek nagyon bejött a bátorsága, sokan azt vallották, a természetes szépségnél nincs is ragyogóbb.

Constance egyébként úgy próbálja megvédeni a családját a kritikáktól, hogy kamuprofilokat használ, mivel számos olyan követője van, akik szerint a gyerekei utálják őt.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top