nlc.hu
Életmód

Tökéletlenség az Instagramon

Senki sem olyan tökéletes a valóságban, mint az Instagram-fotókon

Küldetése lett a híres influenszernek, hogy feltárja a „tökéletes” Insta-fotók mögötti valóságot.

Az influenszerek általában a legjobb formájukat mutatják meg az Instagramon – legyen szó luxusnyaralásról vagy elbűvölő megjelenésről. Emiatt az „átlagemberek” elégedetlennek érezhetik magukat. Az influenszer Georgie Clarke is beállt azok közé, akiknek elege lett a közösségi média szabványokból, ezért küldetésévé tette, hogy feltárja a látszólag „tökéletes” életek mögött rejlő valóságot.

Egyik legújabb posztjában a barna bombázó a „fitspo” influenszerekre összpontosított, akik gyakran megosztják tónusos alakjukat az Instán. Georgie fotója felfedi, milyen könnyű megváltoztatni tested formáját attól függően, hogyan pózolsz.

Senki sem olyan tökéletes a valóságban, mint az Instagram fotókon

Fotó: Georgie Clarke/Instagram

„Immár hat éve vagyok influenszer, ezért bízhatsz bennem, amikor azt mondom, hogy az influenszerek által posztolt fotók nem felelnek meg a valóságnak. A kikerült fotót, amit több száz elkészült kép közül választottak ki, alkalmazásokkal szerkesztették meg, hogy tökéletesebbé tegyék” – árulta el Georgie, aki követői ezreit buzdítja arra, hogy ne hasonlítsák magukat össze a tökéletes képpel és az influenszerekkel, mert ez nem a valódi élet.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top