Életmód

Megpróbálták reprodukálni a Dirty Dancing egyik jelenetét, rossz vége lett

Egy középkorú jegyespár az esküvőjén szerette volna felidézni a legendás táncfilm egyik ikonikus jelenetét, de már a próbák során be kellett látniuk, hogy ez nem volt túl jó ötlet.

A Dirty Dancing, bár mai szemmel nézve már helyenként vállalhatatlan – de legalábbis nehezen védhető – jeleneteket tartalmaz, a tánc rajongói számára kétségtelenül rejt néhány emlékezetes pillanatot. Ilyen pillanat az is, amikor Patrick Swayze a magasba emeli partnerét, Jennifer Gray-t. 

Ezt a jelenetet szerette volna reprodukálni az esküvői táncuk során az 51 éves Andy Price és menyasszonya, az 52 éves Sharon – írja a Lolz blog. Egy évvel a ceremónia előtt már elkezdtek a tánc koreográfiáján gondolkodni, és épp egy sörözőben üldögéltek barátaikkal, amikor a rádióból megszólalt a film slágerré lett betétdala, a Time of my life. Mivel Andy és Sharon nagy kedvence a Dirty Dancing, egyértelmű volt, hogy ez lesz a kiválasztott az esküvőn is. 

A pár tagjai aztán a próbák során jöttek rá, hogy bizony nem igazán vannak olyan kondiban, mint a forgatás idején 34 éves Swayze, illetve a 27 éves Gray. Nem lőnénk le a poént, az esetről ugyanis egy komplett fotósorozat készült, amit a Lolz blogon lehet megtekinteni. Annyit azonban elárulnánk, hogy a táncpróbát a leendő ifjú pár tagjai a kórházban fejezték be. 

Egyébként tudtad, hogy a Dirty Dancing annyira népszerű volt, hogy még videójáték is készült belőle?

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top