Életmód

Még az életmentő gyógyszereik is odalettek a tűzben, semmije sem maradt a kétgyerekes családnak

Sem berendezés, sem házuk, semmijük sem maradt az egy héttel ezelőtti tragédiában. A család pénze is a tűz martalékává vált.

Semmijük sem maradt, mindene odaveszett a tűzben egy kétgyerekes Borsod megyei családnak – számolt be a Tények. Elégett a berendezés, a ruhájuk, de az epilepsziás gyerekek – a 3 éves Denisz és a 6 éves Rebeka – életmentő gyógyszerei is.

 

A család most egy romos házat bérel, amiben nincsenek bútorok, mosógép, de még tűzhely sem. Mindössze egyetlen asztal és egy ágy van, amiben négyen alszanak. Bár az épület omladozik, de legalább meleg van, és van tető a fejük felett egyelőre. Tavaszig lehetnek itt, bérleti díjért cserébe.

Nem csak az asztal vagy a tányér hiányzik, sem mosógép, sem gáztűzhely sincs. Napok óta nem tudnak meleg ételt enni, egyszerűen nincs min elkészíteni.

Rögtön a tűz után összefogott a falu, és összeszedtek a családnak néhány ruhát, de nem tudták azokat kimosni. Ugyanabban vannak nappal és éjszaka, nincs több váltás ruhájuk. 

A család most próbálja átvészelni a következő napokat, még nem tudják, hogyan és miből lesz ennivalójuk, ahogy azt sem, hogyan fog telni a karácsony a saját otthonuk nélkül.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top