Életmód

Retteg a repüléstől a Jófiúk sztárja, így győzi le a félelmét

Mészáros Máté, bár szeret utazni, a repülőt ki nem állhatja. Csak úgy tud gépre szállni, ha előtte magához vesz egy kis szíverősítőt.

Amikor csak teheti, utazással töltődik fel Mészáros Máté, aki nemrég úgy döntött nem próbál új színházi darabot ebben az évadban. A színész inkább a pihenésnek adja most át magát. „Nemrég Salzburgban voltam, a kutyám is velem tartott. Bár passzív pihenésnek indult, néhány nap után elkezdtem unni a dolgot, ezért bebarangoltam a környező településeket” – árulta el az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki nem szívesen száll repülőre.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Rettegek a repülővel való utazástól. Számomra olyan felfoghatatlan, hogy az a nagy, nehéz gép a levegőben marad. Persze tudom, hogy igen, de minden repülés előtt ideges leszek a reptéren. Mikor párkapcsolatban éltem, az akkori barátnőmmel gyakran utaztunk Tunéziába nyaralni. Általában csak a reptéren kezdek el izgulni, pláne mikor már feladom a csomagokat és van egy kis idő, amikor várakozni kell. Ha van a reptéren olyan üzlet, ahol árulnak alkoholt, akkor általában szoktam valamit venni, amitől egy kicsit megnyugszom” – mesélt őszintén repülési aggodalmáról az Orlai Produkciós Iroda előadásaiban feltűnő színész, aki az utóbbi időben leginkább a pihenésre fókuszál.

Szeretek főzni, bár mióta egyedül élek, kevesebbet főzök, mert egy emberre szerintem nem lehet olyan jókat összehozni. A barátaimnak viszont szívesen főzök, főleg az olasz konyhából. Rizottó, paradicsomos húsgombóc tésztával, ezek azok, amiket bármikor szívesen készítek” – árulta el a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top