Életmód
Szponzorált tartalom

Tudjuk, mit kapsz karácsonyra!

A párod hetek óta meglepő kérdésekkel bombáz, hogy „észrevétlenül” kiderítse, mit szeretnél a fa alatt látni? Bár a válasz igazából egy szó: Chanel, ne hozd kellemetlen helyzetbe, néhány ügyesen elejtett mondattal segíts neki. Eláruljuk, az idei kollekció ünnepi darabjai mitől igazán különlegesek, és miért is van rájuk feltétlenül szükséged.

„Egy illat, amely pontosan olyan, mint egy nő”

A tökéletességre törekvés a Chanel egyik alapelve. Jacques Polge, a Chanel exkluzív parfüm kreátora a garancia arra, hogy minden illat megfelel a márka által elvárt magas minőségi követelményeknek. A laboratóriumában maga vizsgálja meg azokat a kiválasztott összetevőket, amelyek a későbbiekben a N°5 megalkotása során felhasználásra kerülnek. Az illatvizsgálat során pedig egy tapasztalt „orr”, a maga utánozhatatlan érzékenységével és az illatról őrzött emlékeivel ellenőrzi a parfümkészítési folyamatot.

 

 

Aki egyszer kipróbálta, a rabjává válik a Chanel N°5 illatnak. Nagy kincs, ha a 100 ml-es üveg mellett egy utántölthető, mini parfümöt is találunk

 

Ünnepi pompában az ikonikus Chanel N°5 parfüm

Frissesség az új generációnak

Olivier Polge, a Chanel ház parfümőre újragondolta a N°5 illatot, akár egy aranyműves, finom érintésével változtatott az eredetin. Célja az volt, hogy a tökéletes frissességgel felruházott új illat magával ragadjon egy új generációt. Az élénk, virágos, friss illat kevésbé absztrakt, mint elődje: a citrom, a mandarin és a narancs alkotják főbb illatjegyeit. Továbbá a rózsa levegőssége jázminba olvad és a csipetnyi ylang-ylang hatására modernebb, mint valaha. A vetiver és a cédrus szintén egy új dinamizmust kínál, amelyet fehér pézsmajegyek puhítanak. A limitált kiadású, varázslatos ajándékdobozba rejtett N°5 kiváló választás karácsonyra. 

 

Élénk, modern, lendületes, egyedi; amitől egy hölgy magabiztossá válik – Chanel N°5 L’Eau 100 ml edp + utántölthető mini kiszerelés a kistáskákba

 

Vidám hópelyhekkel díszített, elegáns fekete-fehér dobozba rejtett Chanel N°5 L’Eau az ünnepekre

„Tégy oda parfümöt, ahol szeretnéd, hogy megcsókoljanak.”

A Coco Mademoiselle, Gabrielle Chanel lenyűgöző személyiségéből merít ihletet. Az illat egy független, gondolkodó nő illata, aki megszegi a szabályokat, hogy sajátot alkothasson. Egy olyan nőé, aki kézben tartja élete irányítását. A kifejezetten nőies illat egy érzéki, mégis meglepően friss kompozíció. Egy keleties kompozíció, mely meglepően friss illatkaraktereket hordoz: jázmint, májusi rózsát és firenzei íriszt. A keleti, érzéki illat egy szikrányi friss és élénk narancs azonnal felébreszti az érzékeket.

 

A limitált kiadású, varázslatos csomagolásba burkolt ikonikus üvegű Coco Mademoiselle parfüm minden nő álma

Ennek az apró, de rendkívül elegáns ajándéknak mindenki örül. Már maga az ünnepi dobozka is elbűvölő, de természetesen a benne rejlő csinos kis flakon rejti az igazi kincset: mégpedig a Chanel illatokat kecses, aprócska változatban. Az apró tokba helyezhető parfümöt könnyedén magunkkal vihetjük, hogy napközben is élvezni tudjuk az illat adta felfrissülést.

A női retikül legféltettebb kincse – Chanel N°5 és Chanel N°5 L’Eau edp mini változatban

A rendkívül finom, illatos száraz olaj megnyugtatja a bőrt, érzéki illatával elvarázsolja a lelket. Használatával a bőr puha és rugalmas lesz, olajos véghatás nélkül.

Kényeztetés felsőfokon a Chanel N°5 testolajjal

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top