Életmód

Gregor Bernadett korábbi partnereit is szívesen látja karácsonykor

A színésznő szívesen fogadja volt férjeit is az ünnepi asztalnál.

Ünnepre hangoló interjút készített a Borsonline Gregor Bernadett színésznővel, aki hangsúlyozta, a karácsonyban számára az a legfontosabb, hogy együtt lehet a szeretteivel. „Ahogy haladtam előre az életemben, egyre komolyabban vettem az adventi készülődést lelki értelemben. Inkább megcsinálok mindent napokkal korábban, de nem akartam kapkodni és idegeskedni semmin. Nem igazán adunk nagy ajándékokat, ez a pénzszórásra és pazarlásra ösztönző karácsony, amit sajnos sokan élnek, számomra nem szimpatikus.

Korábban előfordult, hogy még 24-én délután is a színpadon állt. „Akkor mondtam, hogy soha többé: ez a két-három nap a családomé, és ez így is marad. 24-én a két fiam és Ági barátnőm foglal helyet az asztalnál, így töltjük együtt az estét.

Gregor Bernadett az interjúban hangsúlyozza, békében vált el mindkét fia édesapjával, ezért az ajtó nyitva áll előttük az ünnepek alatt. „Bence édesapja Amerikában él, idén szerencsére tudnak találkozni egymással, Álmos édesapja természetesen ellátogat hozzánk karácsonykor, szívesen látom bármikor” – mondja. Hozzáteszi: nem keres görcsösen társat. „Tökéletesen boldog és kiegyensúlyozott vagyok így, egy kerek egész, aki mellé, ha valaki csatlakozni akar és érdemes rá, biztos nem fogom elzavarni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top