Életmód

20 évet letagadhat a 48 éves nő – ez a fantasztikus forma titka

Káprázatosan néz ki ez a 48 éves nő, aki lazán letagadhat akár 20 évet is a korából. Fiatalságának titkáról négyszázötvenezer követője faggatja nap mint nap a közösségi portálon.

A 48 éves észak-karolinai nő, úgy tűnik, feltalálta a fiatalság elixírjét, amely szerinte jóval egyszerűbb, mint gondolnánk. Laura Gordon szerint a fiatalság, a feszes test könnyedén megőrizhető rendszeres testmozgással és egészséges étkezéssel.

A fotói elnézve, neki elhihetjük. Szinte valószínűtlen, hogy két év múlva ötven éves lesz, igaz? Talán az sem véletlen, hogy közel félmillióan kíváncsiak a közösségi portálon fiatalságának titkára. Laura elárulta, sosem volt profi sportoló, sem fitneszmodell, a testedzést csakis saját magáért teszi. Szerinte fittnek lenni a legkifizetődőbb dolog. 23 évesen kezdett rendszeresen mozogni, és azóta a fitnesz megszállottja. Elismeri, a nők többségéhez képest jóval több szabadidővel rendelkezik, hiszen 39 éves férjével él együtt, gyermeke pedig nem született.

Megnézem
Összes kép (1)

Laura heti háromszor legalább egy órát tölt testedzéssel otthonában, ami állítása szerint jóval kényelmesebb, mint edzőterembe járni. Az étkezésre nagyon ügyel, minőségi, tartósítószermentes ételeket fogyaszt, gyorskajákat soha. Azt mondja, sokan gondolják, neki milyen könnyű, hiszen vékony és azt ehet, amit akar. Laura sikerét nem a szerencsének hanem egészséges életmódjának köszönheti, amit bárki könnyedén követhet.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top