Életmód

Mi lett velük? Starsky és Hutch 40 évet öregedett

A két zsaru felett jócskán eljárt az idő. Mutatjuk, mi lett velük a népszerű krimisorozat után.

Tudjuk,  jó rég volt már, de sokan emlékezhetnek még a 70-es, 80-as évek egyik legmeghatározóbb krimisorozatára, a Starsky és Hutchra. David Starsky és Kenneth „Ken” Hutchinson nyomozásait Magyarországon is sokan követték. Bár a sorozat 1975 és 1979 között forgott, itthon a 80-as években járt a csúcson.

A két nyomozó sokszor vitázott egymással, de a bűnügyek végére végül mindig pontot tettek. A sorozat befejező része óta lassan negyven év eltelt, így mondanunk sem kell, hogy a két mennyit változtak a főszereplők.

Paul Michael Glaser és David Soul

Dave Starsky, azaz Paul Michael Glaser a sorozat után is a filmes pályán maradt. Noha korábban szerepelt a Kojakben és más filmekben is, nem igazán futott be színészként, inkább rendezőként dolgozott tovább. Rendezte például a Miami Vice-t, a Harmadik műszakot és a Gyilkos elméket is. Legutóbb viszont épp színészként tűnt fel a Grace és Frankie című amerikai vígjátéksorozatban.

Glaser 2019-ben ünnepelte a 76. születésnapját. Kétszer nősült, első felesége 1994-ben hunyt el AIDS-ben, a másodiktól pedig 11 évnyi házasság után vált el 2007-ben. Kettejüktől három gyerekük született.

A színész kora ellenére most is aktívan dolgozik. Napjainkban így fest:

Paul Michael Glaser (Fotó: Jerod Harris/Getty Images for Elizabeth Glazer Pediatric AIDS Foundation)

Ken Hutchinson, azaz David Soul a Starsky és Hutch után még fel-felbukkant néhány filmben és sorozatban. Ő is szerepelt a San Francisco utcáiban, és rendezett is a Miami Vice-ban. Egy-egy epizód erejéig feltűnt a Gyilkos sorokban és az Angolkák című brit sorozatban is.

Az amerikai-brit színész a zenélésbe is belekóstolt, de ez nem hozta meg számára a várt sikert. Soul a való életben is igazi szoknyapecér. 2010-ben vette el ötödik feleségét, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Előző házasságaiból összesen hat gyerek született. Glaserhez hasonlóan, ő is tavaly volt 76 éves. Látható, mennyit változott az elmúlt közel 40 évben.

David Soul (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Soul és Glaser 2004-ben felbukkant a Starsky és Hutch filmváltozatában is, melyben Ben Stiller és Owen Wilson alakította a két vagány nyomozót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top