Életmód

Orlando Bloom otthon őrizgeti elpusztult kedvence péniszét

A Karib-tenger kalózai sztárja egy állatpreparátor cég segítségével konzerváltatta kedvence földi maradványait.

Orlando Bloom az otthonában őrzi három éve elpusztult kutyája, Sidi csontvázát – írja a LAD Bible.

Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto

A Karib-tenger kalózai sztárja egy állatpreparátor cég segítségével konzerváltatta kedvence földi maradványait. „Az ember legjobb barátja… van, hogy nem tudod elengedni őt” – írta Sidiről az Instagramon.

Bloom a Dogs Monthly című kutyás magazinnak nyilatkozva elmondta, azért tartotta meg a kutya csontvázát, mert szerette volna, ha van valami a házában, ami rá emlékezteti. „[Sidi] igazi társ volt, nagyon megrázott, amikor elpusztult – magyarázta a 42 éves színész. – Azért preparáltattam ki a csontvázát, hogy mindig velem maradhasson.”

Bloom azt mondja, tudja, hogy sokak számára bizarrnak tűnhet ez a mementó – annál is inkább, mivel elhunyt kedvence péniszét is megtartotta. „Megkérdezték, szeretném-e megőrizni a péniszét. Mire én: természetesen!”

Bloomról az utóbbi hónapokban sokat cikkeztek a lapok. Igaz, nem elsősorban a kutyákhoz fűződő szeretete miatt, hanem azért, mert ha minden igaz, hamarosan feleségül veszi a kedvesét, Katy Perryt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top