Sztárok

Esküvői hangulatban: szépek Katy Perry és Orlando Bloom szerelmes képei

Sokat változott Katy Perry és Orlando Bloom, amióta egymásba szerettek. A kapcsolatuk elején és a most készült fotókon azonban egy dolog változatlan: ugyanolyan szerelmesen néznek egymásra, mint három évvel ezelőtt.

Év végéig oltár elé áll Katy Perry és Orlando Bloom, bár az esküvőről csak nagyon keveset árultak el. Legutóbb a 34 éves énekesnő a KISS Breakfast Show műsorában annyit mondott június elején, hogy lassan haladnak a tervezéssel és szeretnék, ha érzelmileg teljesen megalapoznák ezt az életre szóló elköteleződést. A furcsa megfogalmazás mögött egyesek azt sejtették, hogy Perry a saját és Bloom válására célzott, mások szerint pedig inkább arról lehet szó, hogy a három év óta tartó kapcsolatuk viharos volt. 2016-ban ugyan elképesztő hévvel indult a történetük, aztán egy évvel később szakítottak. Bár néhány hónappal később már újra együtt látták őket, de akkor még nem lehetett tudni, hogy barátként találkozgatnak-e, mígnem 2018 elején bejelentették, adnak maguknak még egy esélyt. Azóta pedig a szerelmük úgy lángol, mint amikor találkoztak, és tényleg minden megtesznek a sikeres házasságért. 

Megnézem
Összes kép (6)

Orlando Bloomnak a legfontosabb az, hogy a fia elfogadta a választottját, sőt nemcsak Flynn, de a színész exe, Miranda Kerr is nagyon jóban van az énekesnővel. Erről nem egy videófelvétel tanúskodik. Itt van, amikor Katy Perry születésnapjára megérkezett Flynnért az édesanyja, aki még ajándékot is hozott: 

A People magazin értesülései szerint a pár mihamarabb szeretne közös gyereket is, egyesek szerint az sem kizárt, hogy Perry várandósan áll oltár elé, de az sem, hogy a pici születése utánra tolódik a nagy nap. Néhány ismerős szerint ugyanis a 34 éves énekesnőn már április óta látszik, hogy egyre gömbölyödik, és a rajongók is gyanúsnak találják Katy ruháit: 

Az American Idol forgatásán azonban egyáltalán nem tűnik úgy, mintha takargatná a hasát, de a pletykák csak nem ültek el, hiszen éppen a legfrissebb nyaralós fotókat nézegetve újra csak az a kérdés: vajon Katy Perry máris várandós? Orlando és Katy franciaországi romantikázásukon készültek ezek a felvételek, amelyek miatt erről beszélnek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top