Életmód

Az Insta új sztárja a 79 éves fehérneműmodell nagymama

Miután elmaradt a legutóbbi Victoria’s Secret fehérnemű-bemutató, a divat valóban egyre inkább a valós emberek és a hétköznapi alakok bemutatása felé mozdul el? A spanyol pilates-nagymama példája mindenesetre szépen erősíti a tendenciát.

A 79 éves, designer-ként dolgozó spanyol Helena Schargel munkásságára azok után figyelt fel a világ, hogy elkészítette saját fehérnemű-kollekcióját, majd magára is öltötte azt, hogy szexin pózoljon benne a kamerák előtt. Azóta több kollekció és fotósorozat is készült, két márkával is együttműködésben.

A nagymama elmondása szerint alapvetően az volt a célja az akcióval, hogy más, hozzá hasonló nőket is arra biztasson, próbáljanak bátran láthatóvá válni mind a hétköznapok során, mind az online térben. São Paulóban tartott TED-előadásában hozzátette, szeretett volna alapvetően kényelmes és csinos alsóneműket tervezni, amelyekben a nők komfortosan érzik magukat, kortól függetlenül. 

Helena egyébként 50 éven át az egyik helyi textilipari vállalat munkatársaként dolgozott. Ám mint láthatjuk, nyugdíjas éveiben is igencsak aktív maradt, bevallása szerint vett néhány pilates-órát, majd belevágott a fehérnemű-tervezésbe és a modellkedésbe, amitől úgy érzi, tele van élettel és lendülettel. Ráadásul azt sem engedte, hogy különösebben kiretusálják a róla készült képeket. Azóta is heti három alkalommal jár pilatesre, ami a testének és a lelkének egyaránt jót tesz, a modellkedést pedig teljes erőbedobással csinálja, legalábbis Instagram-csatornája alapján

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top