nlc.hu
Életmód

A Sports Illustrated fürdőruhabemutatója újat mutatott

Imádják az emberek, hogy mindenféle méretű nő vonult a kifutón a fürdőruha-bemutatón

A Sports Illustrated magazin Miami Swim Week fürdőruha bemutatója régóta legendásnak számít, és idén nagyot húztak a szervezők azzal, hogy nemcsak modellalkatú nőkre adták a divatos fürdőruháikat.

Sajnos még mindig eseményszámba megy, ha egy divatbemutató kifutóján a megszokott méretektől eltérő alkatú modellek vonulhatnak végig, az pedig már-már unikumszámba megy, ha mindez egy fürdőruha-bemutatón következik be. A nemrég transznemű modellel együtt dolgozó Sports Illustrated magazin idén végre zászlajára tűzte, hogy megmutatja az embereknek: fürdőruhát bátran lehet viselni egészen különböző testméretekkel is – írja a LadBible.

Ella Halikas a kifutón (Photo by John Parra/Getty Images for Sports Illustrated)

Ella Halikas a kifutón (Fotó: John Parra/Getty Images for Sports Illustrated)

57 éves és 157 centi: Kathy Jacobs a kifutón (Fotó: John Parra/Getty Images for Sports Illustrated)

Natalie Mariduena a kifutón (Photo by John Parra/Getty Images for Sports Illustrated)

Natalie Mariduena a kifutón (Fotó: John Parra/Getty Images for Sports Illustrated)

Idén a kifutón feltűntek plus size modellek, édesanyák és egy 57 éves modell, Kathy Jacobs is, aki nemcsak a legidősebb modell, akivel eddig együtt dolgoztak, hanem a maga 157 centiméterével a legalacsonyabb is. Egy brit influenszer, Alex Light írta egy bejegyzésében, hogy:

Képzeljük el, hogy mind úgy növünk fel, hogy mindenféle méretű és formájú nőket láthatunk a kifutókon, és nemcsak egyféle szépséget, ami elérhetetlen számunkra.

A show nézőinek annyira tetszett mindaz, amit láttak, hogy azt remélik, a hagyományokat felrúgó Sports Illustrated nemcsak egyszeri alkalommal tett kivételt, hanem mostantól minden évben erre számíthatunk majd a bemutatóikon.

A bikiniszezonról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top