Életmód

Meztelenül pózol Instagramján a modell, szülés előtt

A modell eddig sem volt szégyellős és most sem fogta vissza magát, nemes egyszerűséggel nem visel semmit a képen.

A világ egyik legkeresettebb plus size modelljeként ismert Ashley Graham eddig is szívesen mutogatta a világnak, milyen jól érzi magát a bőrében a terhessége alatt is: hol várandós Jessica Rabbitnek öltözik, hol egyszerűen csak anyaszült meztelenül pózol a képmegosztó oldalon, most pedig, nem sokkal azelőtt, hogy valamikor a hónap során bevonulna a szülőszobára, egy újabb fotóval örvendeztette meg tízmillió instagramos követőjét. 

A fotót a kisbaba apukája, Justin Ervin készítette és óriási sikert aratott: cikkünk írásának pillanatában már több mint 728 ezer komment érkezett a kép alá, köztük olyan ismert emberektől, mint például a sífenomén Lindsey Vonn, aki nemes egyszereűséggel csak annyit írt a fotó alá: „lenyűgöző!”. Egy másik kommentelő pedig egyenesen istennőnek nevezte Ashley Grahamet. 

A modell egyébként a pozitív testkép szószólója is, aki nemrég egy meztelen jógáról szóló fotósorozat készítése során büszkén mutatta meg a terhességi csíkjait is a világnak. 

Ashley Graham büszkén vállalja az idomait (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top