Életmód

3 hónap randizás után jött rá, hogy 25 évvel idősebb nála a pasija

De akkor már késő volt, mert belezúgott.

Amikor Andy Johnston küldeményt vitt az üzletbe, ahol Briony Kelly dolgozott, egyből megakadt a szeme a fiatal lányon. Miután egyre többször találkoztak a boltban, megbeszéltek egy randit.

A 24 éves lány hamar szerelembe esett, de csak három hónappal később jött rá, hogy fogalma sincs arról, hány éves a párja.

Alaposan meglepődött, amikor kiderült, hogy Andy 25 évvel idősebb nála, majdnem annyi, mint az édesanyja. De ekkor már késő volt, vallotta be, hiszen szerelmesek voltak egymásba.

„Amikor először beszélgetni kezdtünk, azt hittem, sokkal fiatalabb, valószínűleg a viselkedése és az életszemlélete miatt”

– emlékezett vissza a nő.

Nyolc hónappal a kapcsolatuk kezdete után, a hatalmas korkülönbség ellenére eljegyezték egymást. Két év esküvőtervezgetést követően pedig a jövő hónapban össze is házasodnak.

A pár nem foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel, jól érzik magukat együtt, és azt vallják, az életkor csak egy szám.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top