Életmód

Tangapánik Új-Zélandon, betiltanák a merész fürdőruhákat

A szigetországban egy csoport anyuka szállt síkra a túl sokat mutató fürdőruhák ellen.

Új-Zélandon nagy port kavart egy online vita, amelyben egy csapat aggódó anyuka szállt bele a túl merész fürdőruhában strandolókba. 

Egy Kayla Edwards nevű nő indította a kommentcunamit, miután közösségi oldalára kiposztolta, hogy milyen kényelmetlenül érezte magát, amikor családjával felkeresett egy népszerű helyi strandot, ahol többen is, ahogy írja, „illetlen fürdőruhában” sétáltak a parton – írja a Yahoo! Lifestyle

Válaszként aztán kapott hideget-meleget, a negatív reakciókat írók közül sokan prűdnek nevezték, illetve azt írták, hogy csak féltékeny, mert neki nem olyan az alakja, mint az Instagram bikinimodelljeinek. 

„Meglepődtem, mert azt gondoltam, hogy a legtöbben majd velem fognak egyet érteni” – nyilatkozta az új-zélandi NZME-nek. „Azt reméltem, hogy ha megvan a szükséges támogatottság, talán táblákat helyezhetnénk el a strandokon.”

Szerinted hol van az a pont, amikor egy bikini már túl sokat mutat? (Fotó: Pexels)

Egy másik anyuka azonban egyetértett Edwardsszal: „Láttam férfiakat »mankinit« viselni, de olyan nőket is, akik csupán egy cérnatangát viseltek, de még néhány olyan embert is láttam, aki nem átallott meztelenre vetkőzve átöltözni. Ez undorító és gátat kell szabni ennek!”

Mások azonban nem értették, hol itt a probléma. „Amíg a nemi szerveket eltakarják, mi a gond?” – írta egy nő, aki a cikk elején említett strand környékén lakik. 

Új-Zélandon és a szomszédos Ausztráliában nemrég alaposan felzaklatta a kedélyeket egy Tammy Hembrow nevű Instagram-modell, aki egy csaknem láthatatlan bikiniben pózolt az Instagramon, az ő neve is többször előkerült a vita során. 

Arról egyelőre nincs információ, hogy a kezdeményezésnek mi lett a folytatása, vagyis, hogy mikor a merész bikinik betiltása Új-Zélandon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top