Életmód

Botrányos: egy 13 éves lány azt állítja, 10 éves szerelmétől terhes

„Szerelem volt első látásra” – nyilatkozta a leányanya.

A 13 éves Darja és a 10 éves Iván szüleik beleegyezésével jelentek meg egy orosz tévében, hogy megosszák a nézőkkel történetüket, mely hatalmas botrányt keltett Oroszországban. A gyerekek azt állítják, egy évvel ezelőtt találkoztak, és azonnal egymásba szerettek.

Iván és Darja Andrej Malakov show-jában / Instagram

Ezzel semmi gond nem lenne, ha ártatlan gyerekszerelemről lenne szó, csakhogy a nyolchetes terhes kiskamasz azt állítja, Iván ejtette teherbe. Darja szerint a fiú kezdeményezte a szexet, amibe rögtön belement, mert a kor „nem nagy ügy”. Ez igencsak elképzelhetetlen biológiailag, a lány mégis ragaszkodik a sztorihoz.

És hogy mit szóltak a történethez a szülők? Ez egészen elképesztő: a fiú anyja azt mondta, biztos benne, hogy Iván jó apuka lesz.

Tudósok egyébként megkérdőjelezik a gyerekek állítását, mondván a kisfiúnak még túl fejletlen a hímivarsejtje ahhoz, hogy bárkit is teherbe ejthessen. Ezt egy urológus orvos is alátámasztja, aki vizsgálatokat végzett a fiún, és kiderült, még nincs elég tesztoszteron hormonja, sőt még nemi szervei is fejletlenek. A pszichológus szakértő szerint valószínűleg idősebb férfi lehetett a lány szexuális partnere, de a serdülő tagad. Ám hogy minden kétséget kizáróan igaz-e a gyerekek sztorija, arra még várni kell, mert a terhesség még túl korai egy DNS-teszt elvégzéséhez.

(Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top