Család

Véletlenül futott össze gyerekkori szerelmével a boltban, azonnal beleszeretett megint

A Tesco-ban futottak össze 36 év után, gyorsan újraértelmezték gyerekkori szerelmüket

Öt éves korukban váltották az első csókot, majd 36 év után újra egymásra találtak egy véletlen találkozásnak köszönhetően. Emma Louise Keyworth 1982-ben találkozott vőlegényével, Duncan Broomfielddel, akivel ugyanabba az óvodába jártak.

Képünk illusztráció / Getty Images

Az első csók, vagyis inkább puszi egy százszorszépkoszorú készítése közben csattant el. „Ő volt az első fiú, akit életemben megcsókoltam, majd újra megtörtént 11 éves korunkban” – meséli a menyasszony, aki 19 éves korában elveszítette a kapcsolatot Duncannel, és csak 36 évvel később – öt gyermek és két félresikerült házasság után – ütköztek újra egymásba egy helyi szupermarketben.

A pár a középiskolában is közel állt egymáshoz, mindig részt vettek egymás szülinapi zsúrján is. Később ugyan az élet elsodorta őket egymástól, de lányaik jó barátok lettek az iskolában. Ennek ellenére 36 évig nem is találkoztak, az ominózus bevásárlásig, miután nem sokkal Duncan felvette a kapcsolatot a nővel. Akkorra már mindketten egyedülállók voltak. A heves cseteléseket követően személyesen is találkoztak, mára a gyerekkori szerelem igazi érett kapcsolattá vált.

„Emma volt az első lány, akitől remegett a gyomrom, és ez máig nem változott” – vallotta be a szerelmes férfi, aki már alig várja, hogy elvegye kedvesét.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top