Horoszkóp

Ezt jelenti az első csók a csillagjegyeknek

Ki ne emlékezne élete első csókjára? És milyen emlékeket őrzöl magadban a mostani kapcsolatod első csókjáról? Vajon mit jelent a csillagjegyeknél az új párkapcsolat első csókja? Kiderül a horoszkópból...

Az első csók az első lépés a szerelem felé, ám akár véget is vethet az éppen bimbózó kapcsolatnak. Nem számít az életkor, az első csók – legyen szó akár az arcra, a homlokra adott pusziról, netán a romantikus filmekből jól ismert csókról – mindig különleges marad.

Amikor randizni kezdesz a „Nagy Ő”-vel, s úgy érzed, jók az esélyei a komoly kapcsolatnak, számos kérdés átsuhanhat a fejeden. Ilyen például, vajon mennyi randi előzze meg az első csókot, s az mit is jelenthet a másiknak: csupán flörtöt, vagy már azt, hogy szerelmes beléd?

Feszültség és várakozás előzi meg a nagy pillanatot…, ami érthető is, hiszen a párkapcsolat első csókja egyetlen és megismételhetetlen pillanat. Lássuk, mit jelent az első csók a csillagjegyeknek, s mikor szeretnék, hogy megtörténjen.

Mindenkinek mást jelent az első csók (iStock)

A Kos első csókja

A Kos energikus csillagjegy, aki szinte fejest ugrik a dolgokba, így nem meglepő, ha a párkapcsolatot illetően is ez jellemzi: nem fél belevágni. Nem bánja, ha az első csókot néhány randi előzi meg, hiszen így kiélvezheti a másik megismerésének izgalmát. Ám ha a kiszemelt partnert kimondottan vonzónak találja, kivételt tesz, s akár már az első randin elcsattanhat az a bizonyos első csók.

A Bika első csókja

A Bika csókja nagyon meghitt. S mikor kerít rá sort? Lehet, hogy kivár, igyekszik biztosra menni, hogy a lehető legmegfelelőbb pillanatban történjen mindez. Ő nem csókol elhamarkodottan, csak akkor teszi, amikor biztos benne, a másik érdemes a szeretetére. Az első csók pillanatában szinte biztosan beléd is zúgott…

Az Ikrek első csókja

Az Ikrek számára a csók történhet spontán és persze szerelemből is, de az bizonyos, hogy mindig átérzi az első csókot megelőző feszültséget és izgatott várakozást. Ennek ellenére igyekszik könnyedén venni, s felnőtt fejjel nem jelent számára gondot, ha már az első randevún elcsattan.

Néhány csillagjegy kivárja az első csók ideális pillanatát (iStock)

A Rák első csókja

A Rák első csókjának tökéletesnek kell lennie, egyszerre gyengédnek, kacérnak, szívből jövőnek és érzékinek. Biztosra kell mennie, hogy a tökéletes partnerrel teszi meg ezt a lépést, ami azt is jelenti, hogy az első csókot bizony jó pár randi előzi meg.

Az Oroszlán első csókja

Az Oroszlán nagy valószínűséggel kivár az első csókkal, amíg jobban megismeri a partnerét. Nem szórakozásból teszi, fontos számára, hogy mélyebb kapcsolat alakuljon ki párjával, éppen ezért a pillanatnak is különlegesnek kell lennie. Lehet, hogy éppen egy vacsorát követően történik meg, azelőtt, hogy jó éjszakát mondana az otthonod bejárata előtt.

A Szűz első csókja

A Szűz szeret mindent tökéletesen megtervezni, s ezt teszi az első csókkal is, amelynek természetesen tökéletesnek kell lennie. Éppen ezért kivár, amíg úgy érzi, mindenben passzol a másikkal, hiszen nagy csalódás lenne számára, ha kiderülne, újdonsült társa korántsem olyan, mint amilyennek elképzelte.

Te is a tökéletes pillanatra vársz? (iStock)

A Mérleg első csókja

A Mérleg elragadó, romantikus alkat. Nála az első csóknak akkor kell megtörténnie, amikor megcsapja a szerelem mindent elsöprő érzése. Amikor nem a várakozása szerint alakulnak a dolgok, könnyen kétségbeesik, hogy a bimbózó kapcsolatnak vajon tényleg van-e reális jövője.

A Skorpió első csókja

Az első csók nagyon fontos a Skorpió számára is. Nála ez ugyanis nem valami hanyagul odavetett cselekvés, hanem hosszú, érzéki csók, amire mindig is emlékezni fog. Ezzel viszont csak azt tünteti ki, akit teljes mértékben a bizalmába fogadott.

A Nyilas első csókja

A Nyilas kivár az első csókkal, sőt, lehet, hogy partnere kezdeményezésére vár. Ha tehetné, szívesebben maradna a játékos és izgalmas flörtöknél. A mindennapokban kiszámíthatatlan, s a párkapcsolatait is ez jellemzi. Az első csók nem mentes a különböző érzelmektől, ám tény, erre még ő is mindig emlékezni fog.

Mindenkinek emlékezetes marad az első csók (iStock)

A Bak első csókja

A Bak meglehetősen tétovázó és vonakodó ahhoz, hogy belemenjen egy párkapcsolatba. Időbe telik, míg közel engedi magához a párját, ám az első csók így is félszegre, idegesre sikeredhet. De nincs ezzel semmi baj, mert lehet, épp egy hangulatos beszélgetés előzte meg a különleges pillanatot.

A Vízöntő első csókja

A Vízöntő párkapcsolatai szokatlanok, de meglepően romantikusak. Az első alkalommal, amikor megcsókolja szíve választottját, lehet, hogy belepirul, ám gyorsan „túlesik” rajta, s teljesen leveszi a lábáról a párját. Ő is akkor csókol, amikor a szíve mélyén is biztos a másikban.

A Halak első csókja

Az első csók a Halak számára olyan, mintha egy romantikus film képkockái peregnének a szeme előtt, álomvilágba csöppenne éppen bele. Fontos neki, hogy a kiszemelt társa igazán vonzónak tartsa, hiszen képes egyetlen szempillantás alatt beleszeretni a partnerébe.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top