nlc.hu
Sztárok

Az Első csók szereplői akkor és most

Túl az ötvenen – Így öregedtek meg az Első csók szereplői!

Igencsak megváltoztak az Első csók főszereplői.

A hatosztályos gimi első osztályába jártam, amikor az Első csókot vetítették a tévében. Alig vártam, hogy hazaérjek, és megnézzem a következő epizódot, és szerintem az osztálytársaim is így voltak ezzel. Persze mindenki azt mondta, nem nézi a sorozatot, mert tök ciki, mégis kívülről fújtuk, melyik szereplővel mi történt.

Azóta eltelt jó sok év, és most már nem vagyunk képben, hogyan folytatódott Justin Girard, Jerome és Annette története. Ezért ideje updatelni egy kicsit.

Justin Girard (Camille Raymond)

A történet központjában egyértelműen Justin állt. Camille tanulmányai mellett csöppent bele a sorozat főszerepébe, mindössze 15 évesen. Az Első csók után még elvállalta a Második csók című sorozatot, de az egyetem befejezése után nem maradt a színészi pályán. Az elmúlt tizenhat évben a reklámszakmában és kommunikációs tanácsadóként dolgozott. Igaz, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben epizódszerepet vállalt, és ismét Justin bőrébe bújt a Les Mystères de l’amour (Kalandos nyár) tévésorozatban.

Az Első csók sorozat sztárjai ma

Camille Raymond (Fotó: Youtube)

Jerome (Fabien Remblier)

Az Első csókban ő alakítja Justine szerelmét, Jerome-ot. Remblier 21 évesen került a sorozatba, most 51 éves. Az egykori színész reklámok, klipek, vállalati filmek, de főleg koncertek és műsorok felvételeinek rendezője lett, jelenleg játékfilmeket készít, legutóbbi, Jeanne című filmje több jelölést is kapott Cannes-ban.

Mi lett az Első csók sztárjaival?

Fabien Remblier (Fotó: Getty Images – Youtube)

Annette (Magalie Madison)

A rendkívül bántó hangú Anettet játszó Magalie annak köszönheti szerepét, hogy a casting során elváltoztatott magas hangon kezdett el beszélni, ami nagyon bejött a producereknek. 2002-ben Jean Rollin filmjében szerepelt, és színdarabok sokaságában is látható volt. 2010-ben kislemezt adott ki 23:23 címmel, az albumon szereplő dalok mindegyikének szöveget ő írta, és a zenéket is ő komponálta. 2019-ben megismételte Annette szerepét az Utolsó csók című színdarabban, sorozatokban azóta is játszik. A színésznő nemrég ünnepelte a 48. születésnapját.

Így néznek ki most az Első csók sztárjai

Magalie Madison (Fotó: Youtube)

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top