nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi az első csókjáról

Egy népszerű focista csókja változtatta meg Balázs Andi életét: „Mindenki szerelmes volt belé, de mégis engem csókolt meg”

Első csókjáról mesélt a Hotel Margaret színésznője.

Balázs Andi elárulta az rtl.hu-nak, hogy egy Tibi nevű fiúval csókolózott először. A 43 éves színésznő azt is tudja, mi lett azóta az egykori csókpartnerével.

Balázs Andi

Balázs Andi és párja, Gábor idén tavasszal ünnepelték a 20. évfordulójukat – Fotó: Sajtóklub RTL2 / Central Médiacsoport / Central

Életem első csókját egy Tibi nevű fiútól kaptam, 13 és fél éves voltam. Ő volt a focicsapat kapitánya, mindenki szerelmes volt belé, de mégis engem csókolt meg, és én nagyon büszke vagyok erre a csókra. Tibor azóta egy felnőtt férfi lett 3 fiú gyermekkel, de a mai napig boldogan emlékszem vissza arra, hogy megváltoztatta az életemet” – vallotta be Balázs Andi.

A Hotel Margaret című sorozat színésznője arról is mesélt a kamerák előtt, hogy mi a legnagyobb bűnös élvezet számára. “A finom ételek és azoknak az elkészítése, azokat mindennek elé tudom helyezni. Etetni a barátaimat, a környezetemet és a családtagjaimat” – mondta el.

Olvass még Balázs Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top