nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi fantasztikusan néz ki az új filmben

Balázs Andi fekete hajjal, kisminkelve egészen máshogy fest: “Élveztem az átváltozást”

Hamarosan bemutatják a Frici és Aranka című filmet, ennek kapcsán mesélt Balázs Andi, és a műsorvezetőket lenyűgözte a színésznő új karaktere.

Juhász Anna irodalmár ötlete alapján film készül Karinthy Frigyes és Böhm Aranka viharos szerelméről, a Frici & Aranka című tévéfilm forgatása tavasszal kezdődött. Az író és a film egyik szereplője, Balázs Andi a Reggeli vendégei voltak, ahol meséltek a forgatásról.  

“Meghívtak a castingra, Devecseriné Guthi Erzsébet szerepére, amit meg is kaptam” – kezdte a színésznő, akit teljesen átváltoztattak a forgatásokra. 

Balázs Andit teljesen átalakították a szerep kedvéért

Balázs Andit teljesen átalakították a szerep kedvéért

“Innen is szeretném megköszönni a beauty szekciónak, mert elképesztő melót tettek bele, nagyon jól néztünk ki, mindannyian jól éreztük magunkat. (…) Imádtuk, nagyon jól esett az egész, hogy a körömlakkunk milyen legyen, a kistáskánk kiválasztása. Eke Angival és Erdélyi Timivel mi voltunk a három barátnő. Első pillanattól kezdve együtt mozogtunk, együtt léteztünk, egymást vártuk, tudjátok, ahogy a lányok.” 

A filmben Karinthy Frigyes és Böhm Aranka mellett feltűnik majd Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona, Judik Etel, Tóth Árpád is. A pár 1917 és 1938 közötti éveit elevenítette meg Juhász Anna, aki szerette volna bemutatni a különleges nőt a nagy író mellett. Így kerülnek a történet közepébe Aranka barátnői, Devecseriné Guthi Erzsébet, Kondor Lívia és Klug Bözsi is, őket Balázs Andi, Eke Angéla és Erdélyi Tímea alakítják.

Juhász Anna és Balázs Andi a Frici & Aranka forgatásán
Megnézem
Összes kép (4)

Andi a Reggeliben elmesélte, hogy a rendező, az író és a színészek is igyekeztek mindent összeszedni a karakterek hiteles megformálásához, és különösen élvezték a korhű megjelenést és környezetet. 

“Guthi Erzsi mindenhez is értett. (…) Központi figura, de ha nem is lettem volna az, akkor is az lettem volna” – viccelődött a színésznő. 

“Rettenetesen éreztük magunkat mi, színészek, hogy vége volt a forgatásnak. Imádtuk, hogy bodorítanak bennünket, hogy szépek vagyunk, jó volt csak úgy állni.”

Sztárok átváltozása: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top