nlc.hu
Életmód

Őszintén beszélt a pánikbetegségéről Balázs Andi

„Úgy éreztem, meg fogok halni” – pánikbetegségéről vallott Balázs Andi

A színésznő nem volt egyedül vallomásával.

A Ridikül vendége volt a mindig mosolygós Balázs Andrea, aki most élete egy nehéz időszakáról beszélt. A színésznő őszintén bevallotta, hogy régen súlyos pánikbetegséggel küzdött és számtalan pánikrohama volt, amit végül csak orvosi segítséggel tudott megfékezni. 

Balázs Andrea

Balázs Andrea (Fotó: RTL klub)

„Először azt gondoltam, súlyos beteg vagyok, ezért több szakrendelésen is megfordultam. Miután a kivizsgálások során semmilyen szervi eredetű problémát nem találtak, be kellett látnom, hogy más területen van a baj. Segítséget kértem, ahol rövid úton megkaptam a választ. Folyamatosan szorongok, mert olyan dolgokért akarok felelősséget vállalni, amelyekhez valójában semmi közöm. Számtalan pánikrohamom volt, amelyek során úgy éreztem, meg fogok halni. Már valamelyest megtanultam kezelni ezt az állapotot, a színpad és a szereplés sokat segít ebben” – mesélte Andi és azt is hozzátette, hogy ismert emberként fontosnak tartja, hogy beszéljen ezekről a dolgokról, mivel egyetlen testi és lelki betegség sem szégyen, és elkerülhetetlen, hogy az ember szakemberhez forduljon. 

A műsor további vendége volt Kollányi Zsuzsi, aki az anorexiájáról és a bulimiájáról mesélt, és Molnár Tibor, Trap kapitány, aki kényszerbetegséggel küzd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top