nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi anorexiás és bulimiás volt

Kollányi Zsuzsi anorexiájáról és bulimiájáról is vallott

Kollányi Zsuzsi ma már elfogadja a testét, de nem volt ez mindig így.

Egyre több influenszer és ismert ember kampányol az elfogadás mellett, ami az egyik legmenőbb trend manapság. Fiatalok százezrei követnek hírességeket, ezért nagyon fontos, hogy ne csak a tökéletességet lássák, hanem azt is, hogy ők ugyanolyan emberek, mint mi. Kollányi Zsuzsi úgy döntött, megmutatja, hogy neki is vannak hibái, egyben beszélt a bulimiáról és az anorexiáról. 

„A testem emlékszik mindenre. Hogy voltam anorexiás. Bulimiás. Szültem kétszer. Rengeteget sportoltam. Fogyasztottam ártalmas és egészséges dolgokat is. Híztam, fogytam… változtam. Öregedtem… és akkor? Haragudnom kellene rá? Rejtegetni? Mert már nem olyan esztétikus, mint 20 éves koromban? Mikor még alig történt vele valami? Nem hiszem… inkább tisztelnem kell, hogy úgy szeret engem, hogy még most is kitart mellettem. Velem változik. Nem olyan, mint volt. De én sem vagyok olyan. Szóval inkább kényeztetnem kell őt. Egészen az utolsó sejtemig. Mert ő mindig minden körülmények között itt van velem, értem!” – írja a közösségi oldalán a kétgyermekes anyuka, akinek a vallomásáért nagyon sokan hálásak.

Kampányolnak az elfogadásért: 

kollányi zsuzsi

Kollányi Zsuzsi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top