nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi a pocaksimiről

Kollányi Zsuzsinak megvan a véleménye azokról, akik kismamák pocakját simogatják

„A pocaksimi nekem egy cicisimivel ér fel” – írta Kollányi Zsuzsi a közösségi oldalán.

Kollányi Zsuzsi június elején jelentette be, hogy ikerfiai után ismét gyermekáldás elé néz: harmadik kisfia ősz elején születik majd. Talán pontosan emiatt, az énekesnő legfrissebb posztjában azokról az idegenekről írt hosszabban, akik kérdezés nélkül simogatják meg egy kismama pocakját, vagy hajolnak be egy újszülötthöz a babakocsiba.

„Legyünk őszinték: én nem tudom hová tenni az idegen pocaksimogatókat. Meg a babakocsiba behajolókat. Meg a kisbabák pofiját és kezét simogatókat” – írta az énekesnő, majd hozzátette, egyelőre nem tudja, hogy az ellenérzésének van-e köze ahhoz, hogy a ikerfiai koraszülöttek voltak.

„Biztosan van, akinek ez semmilyen fennakadást nem jelent, én nem értem. Nagyon intim dolognak tartom, és nem hiszem, hogy bárki jogosult lenne rá engedély nélkül”tette hozzá Kollányi Zsuzsi, aki tisztában van azzal, hogy az ilyesfajta véleményt mostanában nem divatos felvállalni, ő mégis jobb szereti, ha csak az ér a gyerekeihez, aki előtte megkérdezte őt erről.

„A pocaksimi meg nekem egy cicisimivel ér fel. Az is furcsa lenne egy idegentől” – zárta bejegyzését.

Olvass még többet Kollányi Zsuzsiról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top