nlc.hu
Sztárok

Terhes Kollányi Zsuzsi

Ismét várandós Kollányi Zsuzsi, a baba neméről is beszélt az énekesnő

Kollányi Zsuzsi a baba nemét is elárulta.
Kollányi zsuzsi terhes

Kollányi Zsuzsi ismét gyereket vár, a jó hírt pedig a közösségi oldalán közölte a rajongókkal. Az énekesnő ikrei lassan kétévesek, és a legnagyobb titokban kezdtek bele az újabb babaprojektbe. Ő maga is elismeri, hogy kicsit későn szólt a rajongóknak, hiszen már a hatodik hónapban jár, de nem akarta elkapkodni a hír bejelentését. 

View this post on Instagram

Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. 😊❤️❤️Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik “bejelenteni” egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. 😊De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek. 😊❤️Küldjetek sok szeretetet, energiát nekünk, és jó egészséget. 😉💋Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk. 🙏🏻#haveawonderfulday #pregnant #littleboy #mythirdson #iamsoblessed #proudmom #24weekspregnant

A post shared by Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) on

,,Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik “bejelenteni” egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek” – írja a közösségi oldalán Kollányi Zsuzsi.

Olvass még Kollányi Zsuzsiról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top