Sztárok

Kollányi Zsuzsi elárulta, mikor tér vissza a színpadra

A rajongóinak egyelőre még várniuk kell.

Azóta, hogy közel egy éve megszülettek iker fiai, Bence és Bálint, Kollányi Zsuzsi idejének jelentős részét a picikkel tölti. Az énekesnő egy a közelmúltban adott interjújában elárulta, egy ideig még egészen biztosan nem tervezi a visszatérést, sőt fokozatosan, aprónként vállal csak koncerteket.

 

„Idén fesztiválozni még nem megyek, heti egy-két koncertnél többet egyelőre nem vállalok a gyerekek miatt” – idézi a Blikk Zsuzsit, aki hozzátette, mivel élvezi az anyaság minden percét, ezért csak fokozatosan szeretne visszatérni a munkába. „Egyetlen pillanatot sem akarok elszalasztani az ikrekkel kapcsolatban” – vallotta be.

Kollányi Zsuzsi az interjúban beszélt arról is, hogy bár jelenleg csak kevés szabadideje marad magára, így is elégedett, leginkább azért, mert a gyermekei folyamatosan ámulatba ejtik. „Nem tudom, honnan jönnek ezek az energiák. Valószínűleg a fiúktól kapott rengeteg szeretet az, ami feltölt, és nem enged leállni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top