nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi tanácsai Rúzsa Magdinak

Az ikres Kollányi Zsuzsi biztatja Rúzsa Magdit: „Nem megoldhatatlan feladatról van szó”

Jó tanácsokkal látta el kolléganőjét.

Kollányi Zsuzsi két ikerfiú édesanyjaként pontosan átérzi Rúzsa Magdi helyzetét, de tisztában van azzal, hogy hármasikrekkel nehezebb az élet – írja a Bors.

Két iker pont annyi, amennyit egy anyuka egyszerre elbír, Magdinak így nehezebb dolga lesz. Két keze és két melle van egy nőnek, ezért három baba esetén bizonyos helyzetekben kevés tud lenni segítség nélkül. (…) Alapvetően, ha egy ikres anyuka nem izgul, hogy jaj, most mi lesz, azzal csak jót tesz önmagának. Gondolom, Magdi is számíthat a férjére, akinek az egyik gyereket a kezébe lehet nyomni, azért nem megoldhatatlan feladatról van szó ” – mondta el Kollányi Zsuzsi, aki nem tagadja, sokkot kapott, amikor kiderült, hogy ikreket vár.

Kollányi Zsuzsi

Volt, hogy egyszerre szoptatta Kollányi Zsuzsi az akkor kétéves ikreit és az újszülött gyerekét – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Lezajlott bennem egy s más, és kicsit „ledobtam az ékszíjat”. A terhesség elején elterveztem, mikor térhetek vissza a munkába, de ha az embernek ikrei születnek, az sok mindent felülír. Nem tudtam miként fog a testem viselkedni, mennyire leszek rosszul, mennyi idő alatt fogok felépülni” – vallotta be a bulvárlapnak az énekesnő, akinek két éve született meg a harmadik gyereke.

Olvass még Kollányi Zsuzsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top