nlc.hu
Család

Kollányi Zsuzsi: anyaság és karrier

Kollányi Zsuzsi 3 gyerek mellett is igazi energiabomba

Így hangolja össze a zenei karriert az anyai teendőkkel az énekesnő.

Kollányi Zsuzsi 3 kisfiú büszke édesanyja. Anyai teendői mellett továbbra is aktívan építi zenei karrierjét, új dalokon dolgozik, amelyek közül egynek most legkisebb fia is részese volt.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi és legkisebb fia, Bogdán – Forrás: Drága családom

Nemcsak a színpadon mozgósít elképesztő energiákat, de a mindennapokban is igazi energiabomba a háromgyermekes édesanya. Olykor a koncertjein is szoptató Kollányi Zsuzsi az anyai teendői mellett aktívan építi zenei karrierjét is. „A legkisebb fiam, Bogdán most múlt egy éves. Az ikrek már a 3. életévükön is túl vannak. Nagyon szerencsésnek érzem magam a családom miatt. Már csak azért is, mert legálisan rajonghatok – a férjem mellett – három másik férfiért, a kisfiaimért” – vallotta be a Drága családomban Kollányi Zsuzsi, aki olykor a stúdióba is magával viszi a legkisebb gyermeket.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi és Emilio (középen) a stúdióban – Forrás: Drága családom

Bogdán elképesztően nyugodt természetű gyerek. Igaz már elkezdett jönni-menni, de még inkább úgy közlekedik, mint egy zombi. Békés, nagyon jó természetű gyerek, aki még nem szedi szét a stúdiót. Nem úgy, mint a testvérei, akiket már nem mernék így behozni, mert nagyon aktívak” – árulta el az énekesnő, aki a gyereknevelés kihívásait is remekül veszi. „Az egyik nyári akusztik koncertemen az ikrek felszaladtak a színpadra. Egy órán keresztül rohangáltak fel-alá. Egy ponton túl elengedtem a dolgot és csak mosolyogtam rajta. Ilyenek vagyunk mi, egy igazán mozgalmas nagy család” – tette hozzá Kollányi Zsuzsi, akinek fiai örökölték a muzikalitását. „Főleg Bálinton látom, hogy mennyire élvezi a zenét, de ugyanez igaz Bencére is. Voltak már zenekari próbákon és Bálint minden percét imádta. Magához ragadta a mikrofont és énekelt. Bogdán pedig amint zenét hall, táncolni kezd” – mondta az énekesnő, aki folyamatosan dolgozik az új dalain.

Olvass még Kollányi Zsuzsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top