nlc.hu
Sztárok

Eljegyezték Kollányi Zsuzsit

Eljegyezték Kollányi Zsuzsit – a gyűrűt is megmutatta az énekesnő

Megkérte a párja Kollányi Zsuzsi kezét.

Kollányi Zsuzsi nemrég jelentette be, hogy ismét terhes – ezúttal is fia születik, aki a Bogdán nevet kapja majd. Az énekesnő boldogabb, mint valaha, és a párja még tudta tetézni ezt. Zsuzsi ugyanis egy fotóval jelezte a követői felé, hogy megkérték a kezét, hamarosan feleség lesz. Bár erről még nem írt részleteket, a gyűrűt azért megmutatta a közösségi oldalán.

,,Ma voltam egy szuper interjút adni a kedvenc bababoltomban (elvileg 1-2 napon belül láthatjátok majd, szólok, ahogy tudom, mikor adják le.) Ééééééés valami nagyon izgalmas dolog van készülőben az életünkben, amiről ott nem beszéltem. Persze Bogdánon kívül, hiszen Ő is szuper izgalmas újdonság lesz nekünk. Van egy aprócska segítség a fotón. Kitaláljátok miről lehet szó?” – írja a képe mellett Kollányi Zsuzsi. A követői persze gyorsan kitalálták, hogy az eljegyzési gyűrűn van a hangsúly, ami nyilván azt jelenti, hogy a párja megkérte a kezét.

Olvass még Kollányi Zsuzsiról az nlc.-n:

kollányi zsuzsi eljegyzés

Kollányi Zsuzsi (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top