Sztárok

Bántalmazta Kollányi Zsuzsit előző párja: „Rászorított a torkomra”

Kollányi Zsuzsit fizikailag bántalmazta egy korábbi partnere.

Kollányi Zsuzsi boldog párkapcsolatban él, nagyon jól megvannak a párjával, békében nevelik ikergyermekeiket. Az énekesnő elmondta, nem volt ez mindig is, sokszor beleválasztott, amikor férfiakról volt szó. Elárulta, korábban élt bántalmazó kapcsolatban is, bár szerencsére időben ki tudott lépni belőle, de örökké emlékezni fog azokra a szörnyű percekre, amiken keresztülment volt párja miatt.

„Visszaütöttem konkrétan, de ez ösztönösen jött… Rászorított a torkomra, én meg azzal a lendülettel ütöttem. Onnan már nem ütött vissza, szerintem nála is bekapcsolt, hogy nem kéne. (…) Valószínűleg meglepődött, mondjuk én is. Az életveszélyes szituációknak az az érdekessége, hogy abban a helyzetben nem fogod fel, hogy meg kellene ijedned, hanem amikor órákkal utána belegondolsz, akkor jön ki valamiféle sokk” – árulta el a Női titkok Várkonyi Andinál legutóbbi adásában Kollányi Zsuzsi.

Kollányi Zsuzsi (Fotó: Női titkok Várkonyi Andinál)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top