nlc.hu
Sztárok

Bóza Roland életmentő műtétje

Életmentő műtéten esett át A Konyhafőnök-győztes Bóza Roland: „Rettegtem, hogy meghalok, hogy nem látom felnőni a kisfiamat”

Egy hajszálon múlt a séf élete.

Bóza Roland tavaly október végén tudta meg, hogy daganat képződik a belében, és ha nem műtik meg, akár az életébe is kerülhet – írja a Blikk. „A belemen voltak olyan kinövések, amik (…) polippá alakultak. Az orvosom szembesített azzal, hogy a polipokból egy idő után rákos sejtek keletkeznek, és nem halogathatom a műtétet” – mesélte a bulvárlapnak A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese, aki lesújtó híreket kapott az állami egészségügyben, amikor időpontot kért. „Egy év múlva tudtak volna operálni, a kezelőorvosom viszont közölte, hogy egy év múlva már nem lesz kit megműteni, addig nem várhatok” – tette hozzá a séf, aki végül magánegészségügyi ellátásban műttette meg magát.

Bóza Roland

Bóza Roland nyerte a 2021-es Konyhafőnököt – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint keresztben átvágták, a polipokat kivették belőle, emellett a kiszakadt rekeszizma miatt keletkezett sérvet is megoperálták, illetve az elgyengült hasfalára raktak egy nagyobb hálót, hogy tartsa a hasát. Bóza Roland arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy szörnyű hónapok állnak mögötte.

A műtét előtti időszak pokoli volt. Rémálmaim voltak, rettegtem, hogy meghalok, hogy nem látom felnőni a kisfiamat” – vallotta be A Konyhafőnök győztese, akit a műtéten kívül több csapás is ért: szakítottak Kollányi Zsuzsival, elveszítette imádott nagymamáját, az agárdi bisztrója pedig leégett.

Bóza amúgy korábban a következőket nyilatkozta arról, hogy véget ért a kapcsolata az énekesnővel: „Zsuzsival többhetes beszélgetés előzte meg a szakításunkat, nagyon igyekezett, én is próbálkoztam, ám be kellett látnunk, hogy most nem tudjuk folytatni a kapcsolatunkat. (…) Hiába fontos ő számomra, be kell látnom, hogy jelenleg az egészségem a legfontosabb és az, hogy láthassam a fiamat felnőni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top