nlc.hu
Sztárok

Megviseli a szakítás Kollányi Zsuzsit

Nem tagadja a könnyeket, megviseli Kollányi Zsuzsit a szakítás

Próbálták, de nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Már korábban is tudni lehetett, Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland kapcsolata hullámvölgybe került. Bár múlt héten Roland még azt nyilatkozta, szó sincs szakításról, csak egy rosszabb periódusban vannak, hétvégén már bejelentették, egy év után véget ért a kapcsolatuk. 

Kollányi Zsuzsi

Fotó: RTL

„Zsuzsival többhetes beszélgetés előzte meg a szakításunkat, nagyon igyekezett, én is próbálkoztam, ám be kellett látnunk, hogy most nem tudjuk folytatni a kapcsolatunkat. Azon túl, hogy a válásom még mindig tart, komoly betegséget diagnosztizáltak nálam, ami miatt hamarosan sebészkés alá kell feküdnöm. Zsuzsi nagyon kedves volt, rögtön megpróbált mindent helyrehozni, ám hiába fontos ő számomra, be kell látnom, hogy jelenleg az egészségem a legfontosabb és az, hogy láthassam a fiamat felnőni” – mondta a Blikknek szakításról Roland. 

Ugyan az énekesnő nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, 24 óráig elérhető Instagram-történetébe sokatmondó üzenetet tett közzé. 

„Soha semmi nem múlik el addig, amíg meg nem tanított minket arra, amit tudnunk kell – írta Zsuzsi, majd egy angol szöveget is megosztott, ami azt jelenti: A gyógyulás sok váratlan sírást foglal magában. Ehhez pedig ennyit fűzött: – Akkor én éppen a gyógyulás folyamatában vagyok.”

Nem ez az első szakítása az évben Zsuzsinak, bár férjével korábban eldöntötték, elválnak, a hírt csak márciusban osztotta meg. Házassága 7 évig tartott és három közös gyermekük született. Az új kapcsolatba nagy reményekkel lépett bele, bár lassan akartak haladni, összeköltözést terveztek, sőt, a közös gyermek gondolata is felmerült. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top