nlc.hu
Sztárok

Válságba került Kollányi Zsuzsi kapcsolata

Máris válságba került Kollányi Zsuzsi párkapcsolata

Vannak hullámvölgyek, ahogy mindenhol.

Kollányi Zsuzsi márciusban jelentette be, hogy hét év után véget ér a házassága. Nem sokkal később kiderült, a háromgyermekes édesanyára hamar rátalált a szerelem. Nyáron már új párjával, Bóza Rolanddal mutatkozott nyilvánosan. 

Kollányi Zsuzsi

Fotó: Fülöp Dániel

Kiderült, az énekesnő és a sztárséf régebben kerültek közel egymáshoz, ám megcsalás nem történt, hiszen addigra már a válás terítéken volt. A pár izgatottan állt a közös jövő előtt. Mint mondták, mindkettőjüknek vannak gyerekeik az előző kapcsolatukból, ezért az ő érdekükben lassú tempóban haladtak. Most viszont arról szólnak a hírek, mégsem alakulnak olyan jól a dolgok. 

Együtt vagyunk Zsuzsival, de mint minden kapcsolatban, nálunk is akadnak hullámvölgyek. Rengeteg a munkánk, nehéz időszakban vagyunk. A gyerekekkel sok elfoglaltságunk van, ráadásul nálam még a válás is most csúcsosodik ki, tehát nem könnyű. Nem sok minden változott nyár óta, amikor tudunk, találkozunk – mondta a Blikknek Roland, aki tagadja, hogy szakításról lenne szó. – Ahogy nyáron is mondtam, ezt az évet ki kell bírnunk, és majd utána elválik, mennyire tudjuk bővíteni az egymással töltött időt. Nehézségek mindenhol vannak, de mindketten bízunk a legjobbakban, ami kettőnket illet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top