nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi a családbővítésről

Kollányi Zsuzsi nem akar megállni 3 gyereknél: szülne is még, de örökbe is fogadna többet

Az énekesnő állítja, a gyerekektől csak kapni lehet.

Kollányi Zsuzsi nem állna meg három gyereknél, akár szülne is még, de az örökbefogadás is szóba jöhet nála. Minderről a Borsnak vallott az elvált énekesnő, akire időközben egy új szerelem is rátalált.

Kollányi Zsuzsi,

Kollányi Zsuzsi 3 fiú után is szeretne még gyereket / gyerekeket  – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

„A helyzet az, hogy én annyira imádom a gyerekeket, hogy simán szülnék is még! Tőlük csak kapni lehet. Annyi szépséget, csodát hordoznak. (…) Én tényleg elvetemült vagyok, és ha úgy van, örökbe is fogadnék gyerekeket. Az örökbefogadásnál (…) nem hiszem, hogy számít, hogy fiú vagy lány” – árulta el Kollányi Zsuzsi, aki jelenleg 3 fiúgyermeket nevel. Az ikerfiai 2018-ban születtek, míg a harmadik fia 2020-ban. 

Az énekesnő arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy annyira imádja ezt a korosztályt, hogy szívesen tanulna kisgyerekekkel kapcsolatos szakmát, mivel akár bölcsődében, vagy éppen pedagógus asszisztensként is el tudná képzelni magát.

Kollányi Zsuzsi és férje egyébként idén márciusban közölték, hogy külön utakon folytatják. A volt házaspár békében vált el és úgy döntöttek, továbbra is szeretetben szeretnék nevelni a gyerekeiket. Nyáron már ki is derült, az énekesnőre ismét rátalált a szerelem, aki a nehéz időket sok edzéssel és énidővel vészelte át. „A legutóbbi Konyhafőnök VIP-ben szerepeltem 2022-ben, és Roli volt az egyik felkészítő séf, mivel ő nyerte a verseny 2021-es civil évadát. Első látásra bizsergés volt, aztán szépen lassan kialakultak a dolgok, de már az első találkozásnál éreztük, hogy ebből valami komoly is lehet”mesélte az énekesnő júliusban az új kapcsolatáról, hozzátéve: igyekeznek minél lassabb tempóban haladni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top