nlc.hu
Sztárok

Bóza Roland bisztrót nyitott

Már meg is nyitotta a bisztróját Bóza Roland, A Konyhafőnök győztese

Bóza Roland Agárdon nyitott bisztrót.

Két héttel ezelőtt ért véget A Konyhafőnök, ami Bóza Roland győzelmével zárult. A fiatal szakács mindent egy lapra tett fel, hazaköltözött Ausztriából a verseny miatt és végül diadalmaskodott. Hosszú utat tett meg, hogy beteljesítse az álmát, ami egy saját bisztró volt – a napokban meg is nyitotta az éttermét Agárdon – szúrta ki a 24.hu.

„Lángos van benne, azt szerintem minden magyar ember szereti, illetve ezt ötvöztem a másik kedvencemmel, a grillcsirkével. A lángos tésztáját kikísérleteztem, és miután vékonyra nyújtom, kisütöm, hogy roppanós legyen, ebbe kerül a csirke és a feltétek. Kicsit tortilla jellegű wrapnek kell elképzelni, és meg akarom mutatni, hogy ezt lehet minőségi módon kivitelezni és tálalni, mert szerintem ezt a műfajt sokan lenézik. Nálunk házi coleslaw saláta, házi BBQ szósz lesz, espelette paprikával szóróm meg a csirkét, és rengeteg minőségi alapanyag közül válogathatnak majd a vendégek”

– mondta korábban az nlc-nek adott interjújában Bóza Roland, amikor az ételekről kérdeztük. 

Még több sztárhír: 

A Konyhafőnök győztes előre tudta, mire költi a 10 milliót

Bóza Roland családjával a Konyhafőnök fináléja után Roland, Gábor és Csaba a Konyhafőnök döntőjében (Fotó: RTL Magyarország)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top