nlc.hu
Sztárok

Ők a Konyhafőnök 2021 finalistái

Orsi, Mengyi és Roli között dőlt el a verseny, végül ők a Konyhafőnök finalistái

Két kihíváson múlott végül, hogy ki jut tovább a Konyhafőnök Fináléba. Orsi, Mengyi és Roli mind hősiesen küzdöttek.

Az első feladatban A Konyhafőnök-család legújabb tagja, a hamarosan képernyőre kerülő Mestercukrász egyik zsűrije, Enzsöl Balázs, a fine dining cukrászat egyik legismertebb magyarországi alakjának desszert-különlegessége kápráztatta el a versenyzőket, míg a második megpróbáltatás alatt a három versenyző egy-egy segítővel főzhetett, és így próbált a TOP3 a Fináléba kerülni. 

Edina Li Mengyi legjobb barátnője, Robi Szeghalmi Orsi unokatestvére, míg Bóza Roli testvérét, Krisztiánt hívta segítségül.

Megnézem
Összes kép (3)

A Finálé előtti utolsó főzés különböző, hagyományos fogások újragondolása volt, olyan tányéroké, amelyek különleges helyet foglalnak el a dobogósok életében: ezek a legutáltabb ételeik! Orsiéknál pacalpörkölt, Mengyiéknél sárgaborsó-főzelék, Roliéknál pedig kakasherepörkölt lapult a búra alatt. Azonban a Fináléba kerülni összetett feladat, a zsűri előtt is búrák voltak, amelyek a legutáltabb desszertjüket rejtették! A szerencsére bízták magukat a versenyzők, amikor a borítékból kihúzták az újragondolásra szánt édességet. Mint kiderült, Fördős Zé nem rajong a máglyarakásért, Sárközi Ákos a baklaváért, míg Rácz Jenő a Fekete-erdő tortáért.

Ők kerültek végül a Konyhafőnök fináléba

Ők kerültek végül a Konyhafőnök fináléba (Fotó: Sajtklub)

A Finálé kapujában, a zsűri döntése alapján, a tavalyi évad nagy visszatérője, Szeghalmi Orsi búcsúzott a konyhától, így a következő adásban Rácz Jenő versenyzője, Li Mengyi és Sárközi Ákos versenyzője, Bóza Roland csap össze A Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért!

A Konyhafőnök idei évadának néhány versenyzője:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top