nlc.hu
Sztárok

Sulák Martina Anna-bál szépeként is csak bizonyítani akart

A Konyhafőnök versenyzője, Sulák Martina néhány éve az Anna-bál szépe volt: „Egykor úgy éreztem, cserben hagyott a sors”

Menetel A Konyhafőnökben, 25 évesen már sikeres saját vállalkozást visz Sulák Martina. Boldog szerelemben él, és érzi, ebből a kapcsolatból házasság lehet. Ráadásul őt választották a 189. Anna-bál szépének. Pedig gyerekként még úgy érezte, hogy a sors cserben hagyta.

Pénteken elsőként jutott tovább a Konyhafőnök Döntőjébe Sulák Martina, akinek nem csak a saját séfje, de Sárközi Ákos is azzal bókolt, hogy megette az egész ételét.

Sulák Martina néhány éve az Anna-bál szépe volt, most a Konyhafőnök Döntőjében bizonyít

Sulák Martina néhány éve az Anna-bál szépe volt, most a Konyhafőnök Döntőjében bizonyít (Fotó: Sajtóklub)

A 25 éves lány hisz az élet apró jeleiben, és leginkább abban, hogy édesapja fentről vigyáz rá, egyengeti az útját. Éppen ezért emlegeti őt olyan gyakran, mert a Konyhafőnökkel is neki akar bizonyítani. 

„Ezt tudom és érzem is, és talán így, ezzel a tudattal könnyebb volt elfogadnom, hogy elhunyt az édesapám, amikor mindössze 12
éves voltam. Hiszem, hogy azért történt ez a tragédia, hogy vigyázzon rám. Pedig akkor úgy éreztem, cserben hagyott a sors” – mondta a veszprémi születésű Konyhafőnök versenyző a Best magazinnak adott interjúban, Martina az édesapja elvesztése után gyámság alá került, és onnantól kezdve Balatonfüreden nevelkedett. 

„Anyukám dolgai rossz irányba fordultak, ezért kerültem gyámság alá, a keresztanyukám és a nagymamám nevelt. Hosszú ideig rossz volt a kapcsolatom anyuval, de ma már szent a béke, igaz, sajnos ritkán látom, hiszen külföldön él.”

Csodaszép volt Anna-bál győztesként a Konyhafőnök versenyzője: 

Megnézem
Összes kép (3)

„A nagyitól kislány korom óta hallottam, hogy ’alig várom, Cincikém, hogy 18 legyél, és menj a bálba’. Mivel önbizalomhiányos
voltam, akartam is menni, meg nem is, mindenesetre a spórolt pénzemből megvettem a báli ruhámat. Mentem, és nyertem” – teszi hozzá szerényen. Ma is szívesen veszi elő a díjait, az Aranyalmát, a Viktória-mintás herendi vázát. Emlékszik arra is, kapott modellmunkákat, és hívták, hogy méresse meg magát a Miss Universe szépségversenyén, utóbbira azonban nemet mondott. Csakúgy, mint a férfiak ajánlataira. 25 évesen sikeres vállalkozást visz, 10 hónapja boldog párkapcsolatban él, és közös jövőt terveznek. 

„Úgy öt év múlva sikeres üzletasszonyként, feleségként szeretnék a kétéves kisfiammal játszani, és örömmel
nézném, ahogyan a csecsemő húgának ad egy puszit. Szóval apu, ott fent, az égben, segíts erre irányítani az életemet!”

Sulák Martina a Konyhafőnökben a piros csapatot erősíti

Sulák Martina a Konyhafőnökben a piros csapatot erősíti (Fotó: Sajtóklub)

A Konyhafőnök idei évadából: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top