nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök legújabb kiesője mosolyogva távozott

A Konyhafőnökben Orsit szívatták meg, de nem ő esett ki a versenyből

A tegnapi Konyhafőnökben a pirosak kaptak kevesebb pontot, mégsem úszták meg a kékek sem a második főzést. A csapattársa Orsit szívatta meg.

Dér Heni és ismert barátnői elégedettek voltak a babaváró menükkel, a vendégek többsége a kék csapatra szavazott, így közülük egy valaki bekerülhetett egyenes ágon a Konyhafőnök Döntőjébe. A kékek konyhafőnöke Kiss Norbert Ádám volt, így ő választhatott, és annak ellenére, hogy egyedül az az elem nem tetszett senkinek a desszertes tálon, amit ő készített, mégis magát juttatta tovább. Azonban maradt még egy feladata, amit a zsűri rábízott: nevezze meg azt a csapattársát, akinek a második feladatban egyéniben, a pirosakkal együtt kell főznie, megkockáztatva, hogy akár ki is eshet a versenyből. A rögtönzött konyhafőnök Szeghalmi Orsolyát választotta ki erre a feladatra. 

Orsi mérgében legszívesebben kisétált volna a konyhából, mert nem tartotta „tökös” döntésnek, hogy Norbi magát juttatta tovább és éppen őt küldte főzni, miközben szerinte ő és Roli miatt nyertek a kékek. 

A középdöntősök egyéniben folytatták A Konyhafőnök versenyét, a második főzés témája a luxus volt. Olyan alapanyagokat válogatott össze a zsűri, amelyek legalább nevükben sugározzák a luxus életérzést: császárszalonna, gyémántfácán, limuzin borjú, aranydurbincs, aranypisztráng, ezüst branzino és selyemtyúk. A zsűri ezekből a hozzávalókból várt egy fine dining stílusú, akár luxusétterembe is illő főételt. Végül Orsi harmadikként mehetett a galériára, és a két piros versenyző közül Csabinak kellett levennie a kötényt. A kieső mosolyogva távozott, és hálás volt mindazért, amit a Konyhafőnökben tanult.

Csabi és Gábor közül végül az előbbi mehetett fel a galériára (

Csabi és Gábor közül végül az előbbi mehetett fel a galériára (Fotó: Sajtóklub)

A következő adás a középdöntő utolsó napja, kiderül, kik azok a versenyzők, akik séfkabátot húzhatnak és megküzdhetnek A Konyhafőnök címért és ez ezzel járó 10 millió forintért.

Csabinak véget ért a Konyhafőnök

Csabinak véget ért a Konyhafőnök (Fotó: Sajtóklub)

A Konyhafőnök idei évadából: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top