Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a zodiákus csókkirálya

Ezek a csillagjegyek érzékiek, figyelmesek és végtelenül szenvedélyesek, bámulatosan csókolnak. Nem véletlenül nyerték el az állatöv csókkirályai címet. És vajon ki viszi el közülük a legjobbnak járó koronát? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy? És a párod?

1. Halak

A Halak önzetlen és nagyon kedves csillagjegy. Annyi érzelmet visz bele minden egyes csókba, hogy szó szerint a szavad is elakad. Hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad a párjaként, mert ha ő csókol, készülj fel, a lábad elgyengül, megfordul körülötted a világ, és talán soha többé nem akarsz mást csókolni.

2. Skorpió

A Skorpió nem fél semmitől. Bármit megtesz, akár azt is, amitől a többiek rettegnek, és pontosan ezért ennyire fantasztikus csókművész. A csókja tiszta őrület, minden alkalommal újabb és újabb hátborzongatóan forró meglepetés. Nem véletlen, hogy a vele töltött pillanatokra örökre emlékezni fogsz.

3. Bika

A Bika olyan, de olyan makacs,… nos, mint egy Bika. Ha eldönti, hogy szenvedélyes csókjaival halmoz el, akkor olyan törődésre, érzelmekre és figyelemre számíthatsz, mint soha azelőtt. Nem különösebben érzelgős, de amint beléd szeret, és eldönti, veled akar maradni, minden idejét neked szenteli. A tökéletes csókja mellett tökéletes szerető is, pontosan tudja, mivel és hogyan nyűgözzön le.

4. Rák

A szuper érzelmes Rák olyan belső mélységeket nyithat meg a lelkedben, amelyek létezéséről talán magad sem tudtál. Neki egy csók nem csupán egy csók, ő az egész testét és lelkét is beleadja. Szinte beleremegsz és beleborzongsz az élménybe. Ne feledd, tőled is pontosan ezt várja.

csók horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatosan csókolnak (Thinkstockphotos)

(via Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top