Életmód

Megtalálta élete szerelmét a férfi, aki viktoriánus úriemberként él

Már alig várják a közösen elköltött ötórai teázást.

Mintha csak egy időutazós filmbe csöppentünk volna: Michael Koropisz, egy 24 éves brit férfi úgy él, mintha a viktoriánus korszakban élne. Nemcsak ruházata 19. századi, de életmódja is – így elutasítja például a tévénézést is, igaz mégis csak az Instagramon lelt rá szerelmére, Charlotte Brindley-re, aki épp olyan, mint ő, már ami a bizarr hóbortot illeti.

Metro

Michaelt Charlotte viktoriánus értékek iránti komoly elkötelezettsége nyűgözte le, mikor társkereső posztjára több százan is jelentkeztek. „Amikor átnéztem az ajánlatokat, tudtam, olyasvalakire van szükségem, aki tollat visel a kalapjában, és aki énekével kíséri késő esti zongorajátékomat – mondja a nagy igényű férfi, és hozzáteszi – Személyiségem olyan, mint egy viktoriánus emberé, szelíd vagyok, mindig udvarias, és olyan hölgyre van szükségem, aki szintén illendően viselkedik.”

Charlotte színésznő, ami a férfi szerint épp olyan „viktoriánus karrier”, mint a portréfestészet, amit ő űz. Michael már alig várja, hogy közösen ötórai teázzanak viktoriánus birtokukon, és ebben a vágyában Charlotte is osztozik.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top