Életmód

Akin nem fog ki a karantén: drónnal küld whiskyt a haveroknak

Egy dél-ausztráliai lakóövezetben kreatívan megoldották, hogy jó ideje nem lehet összejönni egy vagy több italra a barátokkal. Videón a művelet.

Az Ausztrália déli részének egyik lakóparkjában élő Joe Mignone volt az, aki kitalálta, hogyan lehetne a karantént meghekkelve gondoskodni a barátokról, emellett látványos jelét adni, hogy hiányoznak neki, akárcsak az eddig együtt végzett, közös rituálék. Így kitalálta, hogy drónnal küld ki a házi karanténból két pohár jóféle Johnnie Walker whiskyt néhány házzal arrébb, nem kevés jéggel, ahogy azt kell.

A pár napja a Good Morning America oldalára felkerült videó tanúsága alapján, a barátok nagyra értékelték a gesztust, és örömmel el is fogyasztották az italokat. Reméljük, a whiskyvel teli poharak egy alapos mosogatás és lendületes fertőtlenítő kézmosás után kerültek a drón kosarába. Továbbá majd így is kerülnek vissza. 

Még több karanténtrükk az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top