Életmód

Légy Te a változás (x)

Egy budai esztékai központ tulajdonosa ebben a nehéz időszakban sem pihen meg.

Légy Te a változás (x)
Alig egy éve ismerte meg Zoltánt a saját lakóhelye környékén, aki hajléktalanként élt. Megismerve őt és az élettörténetét, úgy döntött, a közösségi média, barátai, ismerősei segítségével munkát és szállást szerezne számára. Pár hét leforgása alatt amellett, hogy különböző szépségkezeléseket és biztos szállást szervezett neki, Zoltán válogathatott a munkalehetőségek közül. Ekkor fogalmazódott meg benne, hogy az esztétikai központ mellett máshogy is részt vehet a társadalom „gyógyításában”.

Létrehozta a „Légy Te a változás” elnevezésű Facebook-csoportját, amelyben apró lépésekkel, kellemes napindító gondolatokkal próbálja jobbá tenni a világot. Elmondása szerint ehhez a morfogenetikus mezőt használja egy duplikálódási elvvel egybekötve.

A csoportot azoknak a személyeknek hozta létre, akik hisznek abban, hogy sok kis dologból nagy dolgok jöhetnek létre. Azoknak, akik hiszik, hogy nincs veszve a világ!

Légy Te a változás (x)
A jelenlegi nehéz helyzetben ismét aktív: egy „hajléktalan” gyermekek számára fenntartott óvodának gyűjt élelmiszert és tisztálkodószereket. A hatósági intézkedések miatt a gyermekek nem tudnak bejárni, így sem az étkeztetésük, sem a tisztálkodásuk nincs megoldva. Antal most emiatt a saját autójával gyűjti össze Pest megyében az adományokat, felajánlásokat azoktól az emberektől, akik reagáltak megindító posztjára, amelyben segítséget kért és összefogásra buzdított. Ismét bízik a közösség erejében, nem alaptalanul: az elmúlt egy hétben már több mint 16 csomag tartós élelmiszert, konzervet, szappant és egyéb tisztálkodószert gyűjtött össze és juttatott el az óvodának.

Légy Te a változás (x)
A világ megszépítését célul kitűző közösség nyitott, így bárki csatlakozhat, aki szeretné útmutatókkal, kedves történetekkel és aktív segítséggel megtölteni a mindennapjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top