Életmód

Fritz Teufel majd rendet tesz az utcákon – A Macskafogó szereplői is azt kérik, hogy maradj otthon

Ternovszky Béla, a Macskafogó rendezője a rajzfilm egyik karakterével kér arra mindenkit, hogy maradjon otthon.

Az egyik legjobb és legnépszerűbb magyar rajzfilm, a Macskafogó szereplői is arra buzdítanak, hogy maradj otthon. Ternovszky Béla rendező közösségi oldalán először Grabowski szájmaszkban kért mindenkit, hogy a járvány megfékezése érdekében maradjon a négy fal között.

Most Fritz Teufel, a macskák egyik fő gonosztevőjének beszámolója olvasható, miután Viberen kapott utasításokat a nagyfőnöktől, Mr. Gattótól.

„Azért hívott, mert végtelenül felháborította, hogy a szigorú korlátozások ellenére tömegével korzóznak fiatalok, idősek utcákon, tereken, hegyen, völgyön, föld alatt. Ide vezet a túlzott demokrácia, liberalizmus, agyonajnározott emberi jogok. Hát egy frászt. »Arra gondoltam kedves Teufel – mondta behízelgő hangján, amitől hideg veríték kezd csurogni a homlokomon –, hogy magára bíznám ezeknek e renitenseknek a megregulázását. A hogyanban teljes szabad kezet kap. Vasmarokkal kell bánni az ilyen csürhével. Feltétlen eredményt akarok. Ugye ért engem, Teufel?«”

Teufel megígéri, hogy rend lesz és fegyelem, Mr. Gatto pedig meg lesz elégedve. Mars az egérlyukba!

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top