Életmód

Megkönnyeztük: csodálatos reklámmal tiszteleg az egészségügyi dolgozók előtt az olasz Barilla

Tuti recept a sikerhez: Sofia Loren hangja, Vangelis zenéje és a karantén alatt teraszról éneklő olaszok egy reklámban.

Az ikonikus színésznő, Sophia Loren adta a hangját a Barilla tésztamárka kifejezetten húsvét elé időzített és főként az olaszoknak szóló reklámfilmjéhez – írja a Kreatív.hu. A Publicis Italy által fejlesztett, nagyrészt stock felvételeket és riportokból kölcsönzött képsorokat felvonultató szpotban az üres utcák mellett megjelennek a járvány alatti kitartást és humanitást jelképező, teraszról éneklő és zászlót lengető olaszok is és a Barilla tésztagyár dolgozói.

Tuti recept a sikerhez: Sofia Loren hangja, Vangelis zenéje, és a karantén alatt teraszról éneklő olaszok egy reklámban. Forrás: Youtube

Tuti recept a sikerhez: Sofia Loren hangja, Vangelis zenéje, és a karantén alatt teraszról éneklő olaszok egy reklámban. Forrás: Youtube

A Vangelis zenéjével megtámogatott reklám elsősorban egészségügyben dolgozók előtti tisztelgés, hiszen a Barilla egy 2 millió eurós felajánlással a pármai kórház, az olasz Vöröskereszt és a helyi polgárőrség munkáját támogatja a járvány alatti időszakban. 

Legfrissebb híreink Olaszországról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top