Életmód

A konyhapulton edz az orosz úszónő a karanténban

Julija Jefimova úszónő mind a négy úszásnemet bemutatta a konyhapulton, de senki ne csinálja utána.
Julia Jefimova úszónő a konyhapulton edz

Nincsenek könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt a profi sportolók, főleg azok, akik olyan sportot űznek, amihez nem igazán lehet megfelelő körülményeket varázsolni otthon.

Persze mindenki igyekszik kitalálni valamit, a koronavírusos Kapás Boglárka például egy pár méteres kerti úszómedencében, gumikötéllel a derekán tempózott.

Kreatív megoldással élt Julija Jefimova orosz úszónő is. A konyhapulton hason fekve, félig a levegőben kezdett mellúszásba, majd a többi úszásnemben is tempózott egy kicsit:

Bár a videón nem látszik, valaki azért tartja a lábát, de mindehhez iszonyatosan erős törzsizmok kellenek, így otthon senki ne próbálja meg utánozni.

A videó második felében az úszónő földön is bemutatott néhány – átlagembereknek – nehezen kivitelezhető gyakorlatot, és megmutatta, hogyan lehet szárazon gyakorolni a delfinezős lábtempót.

Jefimovának nem kellett sokáig a konyhapultot koptatnia, ugyanis nemrégiben kitették a kaliforniai albérletéből, és egy olyan házba költözött, ahol van medence.

(Index)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top