Életmód

Otthonról is gyönyörködhetünk a Budakeszi Vadaspark állataiban

Bár a koronavírus-járvány miatt nem fogadnak látogatót, a vadasparki élet még nem állt meg.

A Budakeszi Vadaspark – ahogy a világ állatkertjei és vadasparkjai is – úgy döntött, a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel  bizonytalan ideig bezárja kapuit a látogatók előtt. Az élet persze a vadasparkban nem áll meg, ráadásul már eddig is követhettük az állatok izgalmas kalandjait Facebookon, Instagramon (@budakeszivadaspark), és a Youtube-csatornájukon. Április végétől már élőben is szemtanúi lehetünk a parkban folyó látványetetéseknek és tréningeknek a Facebookon. 

forrás: Budakeszi Vadaspark/Surányi Linda

Forrás: Budakeszi Vadaspark/Surányi Linda

A heti két alkalommal történő 10-15 perces bejelentkezések során a Budakeszi Vadaspark egy-egy trénere, gondozója mutatja be az adott állatot, a vele történő foglalkozás részleteit, majd magát a tréninget, látványetetést. Az élő közvetítésekkel a Vadaspark az átmeneti bezárás alatti életet, történéseket, a „Vadaspark-élményt” szeretné közelebb vinni a látogatókhoz, követőkhöz – írják.

Az első foglalkozás (holló tréning) már látható a Budakeszi Vadaspark Facebook-oldalán:

A következőre április 24-én, pénteken 14 órától kerül sor, akkor Burányi Virág hiúztréningje lesz élőben követhető a Facebookon

Mi a helyzet az állatkertekben a koronavírus-járvány idején?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top