Életmód

Megtelt repülőgép miatt balhéztak az utasok

Képtelenség volt betartani a repülőn a járvány miatt szükséges biztonságos távolságot, elszabadultak az indulatok.
iberia express repülőgép

Hatalmas balhé tört ki ki az Iberia Express spanyol légitársaság Madridból a Kanári-szigetekre, Las Palmasba tartó repülőjáratán.

A gépen azután szabadultak el az indulatok, hogy az utasok szembesültek vele, mennyire tele van a repülő, és képtelenség betartani a koronavírus miatt szükséges biztonságos távolságot.

A járvány idején a repülőjáratok legfeljebb 50 százalékos kihasználtsággal repülhetnek. Ám amikor az utasok elfoglalták a helyeiket, láthatták, szinte tömve volt a gép, és nem sikerült betartani az előírást.

Az utasok egy része hevesen gesztikulálva vitatkozott a légiutas-kísérőkkel, mások fotókat és videókat készítettek a helyzetről. „Hol a biztonságos távolság, Iberia?” – írták a közösségi oldalakon. „Szinte tele a gép. Szégyen” – írta egy másik utas.

A légitársaság közölte, hogy valamennyi biztonsági előírásnak megfelelnek, megvolt a gép napi fertőtlenítése, és a repülőn használt HEPA-szűrők a baktériumok és vírusok 99,99 százalékát megölik.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Iberia Express)

Olvass még meglepő repülős történeteket az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top